Det blå og hvide hus

instagram viewer

For at tilføje en følelse af intimitet til det store to-etagers indlæg, stablede Sikes på mønstrene, fra bambusmotivet China Seas tapet til det stribede Elizabeth Eakins tæppe. Visual Comfort's lysekrone i Lancaster har nuancer fra Fermoie.

Sikes brugte popper af sort "for at give stuen en følelse af modernitet." En Alexa Hampton for Hickory Chair sofa er betrukket med Schumachers Kaya Medallion. Bordlamperne og skærmene er fra Irving & Morrison.

I spisestuen får et China Seas tapet med et espaliermønster rummet til at føles højere end det er. Century Furniture sidestole er dækket af et Raoul Textiles stof.

I det store værelse harmonerer grønne accenter - på pudestoffer og gardinbeklædning - med den grønne udsigt.

"Hele familien ser tv på sektionen i stuen," siger Sikes om denne krog ovenpå. "Mørke vægge gør det særligt hyggeligt." Hynderne på lænestolen Redford House er dækket af Peter Dunham Textiles 'Ikat -stof. Visual Comfort sconces har nuancer i et Lisa Fine Textiles linned.

Cowtan & Touts vævede kurv tapet skaber en kokon af blødhed i soveværelset. Hickory Chair -sengen er betrukket med et Schumacher -stof. Sofabordet og de tuftede stole og ottomaner, der er i et Elizabeth Hamilton -stof med knapper i Kravets Dublin -linned, er fra Bunny Williams Home. Gardinerne er i et Kerry Joyce -stof.

insta stories

"Kobolt var en sjov måde at styre uden om det typiske helt hvide køkken," siger Sikes, der valgte Farrow & Ball's Stiffkey Blue til øen; taburetterne er af Serena & Lily, den romerske nuance er i et China Seas -stof og tæpperne er fra Dash & Albert.